Handelsbetingelser

BETALING

Du kan betale med Dankort, VISA, MasterCard, Maestro, JCB Card, VISA Electron, MobilePay og ViaBill. Beløbet hæves først, når ordren forlader vores varelager. Der tages ikke gebyr ved betaling på 4Curves.dk for ordrer, som er bestilt til Danmark.

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser, og vi gør opmærksom på, at priserne kan skifte uden varsel.

OMBYTNING

UDSALGSVARER TØM BUTIKKEN KAN IKKE BYTTES

 

 

FEJL OG MANGLER (REKLAMATIONSRET)

Vi kontrollerer altid, varerne inden afsendelse. Skulle der alligevel være fejl ved en ekspedition, skal du hurtigst mulig kontakte os på mail eller telefon. Betaler vi naturligvis for fragten.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og vedlagt fakturaseddel eller standart formularen med dit navn, mail og ordrenummer. Skriv venligst hvad der er galt med varen.

Som udgangspunkt hvis varen er på lager vil den altid blive ombyttet med en ny. Haves erstatningsvare ikke, vil varens beløb blive krediteret, hvis reklamationen er berettiget.

Når du handler på 4curves.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Har du nogle spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe 53688285 eller maile til 4curves.dk